Philips X-tremeVision Pro150 H4 Set 12V 55W (12342XVPS2)

Waardering:
0% of 100
Excl. BTW
€ 20,00
Ruim op
voorraad

Product beschrijving

Opvallende helderheid voor extra veiligheid

De beste combinatie van hoge prestaties en duurzaamheid

  • Type lamp: H4
  • Verpakking van 2
  • 12 V, 60/55W

Rijd veiliger door meer zicht

Met de Philips X-tremeVision Pro150 profiteert u van 150% helderder licht(1). Rijd naar huis naar uw dierbaren in de wetenschap dat u zelfs in het donker en bij slecht weer duidelijk kunt zien. Het geavanceerde gloeidraadontwerp zorgt voor een grotere precisie en luminantie voor een betere verlichting van de weg, en de nieuwe Diamond Precision-kwartsglastechnologie zorgt voor meer helderheid.

Hoogwaardige lamp(3) met een levensduur tot wel 450 uur

De nieuwe productietechniek voor Philips Diamond Precision-kwartsglas verhoogt de lichtdoorvoer en biedt een grotere bestendigheid tegen thermische schokken en druk. Een op maat gemaakte samenstelling van edelgassen beschermt de gloeidraad nog verder tegen veroudering. Dit betekent meer helderheid en een langere levensduur tot wel 450 uur (zie H7; H4: 540 uur), waarschijnlijk de langste levensduur voor een dergelijke krachtige lamp.

Geef uzelf meer tijd om gevaren te herkennen en te vermijden

De Philips X-tremeVision Pro150 vergroot de mogelijkheid om te reageren op potentiële gevaren, omdat het licht 70 meter verder(2) schijnt. Door het vergroten van de veiligheidsafstand, zijn u en uw passagiers veiliger op de weg.

Koel licht geeft beter zicht en meer comfort

Rijden in donkere omstandigheden kan vermoeiend zijn voor de ogen, wat leidt tot ingespannen kijken en een groter risico op vermoeidheid. De Philips X-tremeVision Pro150 projecteert een witter licht tot 3400 K (zie H7; H4: 3600 K), en zorgt voor een beter contrast met de omgeving, zodat u naderende voertuigen beter kunt herkennen. Dankzij duidelijk zicht blijft u langer alert, waardoor uw rit veiliger en plezieriger wordt.

Veiligheid staat voorop, vervang dus altijd beide lampen

Het is zinvoller om de koplampen per paar te vervangen in plaats van alleen de defecte lamp te vervangen. Moderne lampen zorgen voor een hogere lichtopbrengst en superieure prestaties, waardoor u veiliger bent op de weg. Door lampen per paar te vervangen bespaart u tijd en kosten, vermijdt u het risico van defecte koplampen, profiteert u van een heldere en evenwichtigere lichtbundel, maar maakt u bovenal het rijden veiliger voor uzelf en uw dierbaren.

Philips wordt aanbevolen door grote autofabrikanten

Technologisch geavanceerde Philips-verlichting is al meer dan 100 jaar beroemd in de auto-industrie. De producten met originele Philips-kwaliteit zijn ontwikkeld en ontworpen volgens strikte kwaliteitsprocessen (inclusief toepasselijke ISO-normen) die leiden tot consistent hoge productiestandaarden. De Philips X-tremeVision Pro150 is compatibel met automodellen van belangrijke merken zoals Audi, BMW, Ford, GM, Toyota en Volkswagen. Raadpleeg de productselectiegids voor meer informatie.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Philips X-tremeVision Pro150 H4 Set 12V 55W (12342XVPS2)
Productspecificaties
Artikelnummer4601040214
Lichtkleur3600K
Lumen1650
FittingH4
Voltage12 volt
Radio ontstoordja