Philips WhiteVision Ultra H7 Set 12V 60/55W + 2xW5W

Waardering:
0% of 100
Excl. BTW
€ 24,50
Ruim op
voorraad

Product beschrijving

Strakke, onweerstaanbare look

De nieuwste stijlvolle witte lampen voor uw auto

  • Type lamp: H7
  • Verpakking van: 2 + 2
  • 12 V, 55W
  • Inclusief w5w-breedteverlichting

Fel wit licht van maximaal 4200 Kelvin

Met maximaal 4200 Kelvin zorgt het scherpe, witte licht van de Philips WhiteVision ultra-koplampen voor een duidelijke vooruitgang in de uitstraling van uw auto. De juiste keuze voor een lichte en stijlvolle rijervaring!

Upgrade van halogeenkoplampen met een zeer stijlvolle look

Philips WhiteVision ultra is ontworpen voor automobilisten die een upgrade willen met de stijl en uitstraling die doet denken aan LED-verlichting, maar die rijden in een auto met halogeenverlichting. Dankzij de nieuwe, geavanceerde coatingformule op het glas zijn WhiteVision ultra-lampen onze witste lampen voor op de weg die de reflector in de koplamp een prachtige uitstraling geven.

Prachtige witte, goedgekeurde en stijlvolle koplampen

Geüpgradede WhiteVision ultra-koplampen zijn ECE-gecertificeerd voor helder wit licht op de weg. Bestuurders genieten van een levendige uitstraling en van een lamp die voldoet aan de regelgeving. U kunt daardoor erg ver kijken zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid doordat bestuurders die vóór u rijden worden verblind.

Onze witste lampen voor stijlvolle prestaties op de weg

Met betere, helderdere lampen kunt u beter presteren op de weg. Met een geoptimaliseerde, zeer nauwkeurige gloeidraadgeometrie, gasvulling onder hoge druk, zeer nauwkeurige coating en hoogwaardig UV-kwartsglas, vormen Philips WhiteVision ultra-koplampen een nieuwe norm in wettelijk goedgekeurd wit licht voor op de weg. Deze koplampen zijn ontworpen voor een geweldige stijl en zichtbaarheid, en voor een meer ontspannen en aangename rijervaring.

Veiligheid staat voorop, vervang dus altijd beide lampen

Het is eenvoudigweg efficiënter om beide koplampen tegelijk te vervangen, in plaats van alleen de defecte lamp. Nieuwe, moderne lampen hebben een hogere lichtopbrengst en betere prestaties en bieden u een veiligere rijervaring. Kortom, de voordelen van het gelijktijdig vervangen van de lampen zijn talrijk: minder gedoe, kostenbesparing, defecte koplampen voorkomen, een helderdere en meer evenwichtige lichtbundel, maar bovenal meer veiligheid.

Philips wordt aanbevolen door grote autofabrikanten

Technologisch geavanceerde Philips-verlichting is al meer dan 100 jaar beroemd in de auto-industrie. De producten met originele Philips-kwaliteit zijn ontwikkeld en ontworpen volgens strikte kwaliteitsprocessen (inclusief toepasselijke ISO-normen) die leiden tot consistent hoge productiestandaarden. WhiteVision ultra is compatibel met automodellen van belangrijke merken zoals Audi, BMW, Ford, GM, Toyota en Volkswagen. Raadpleeg de productselectiegids voor meer informatie.

Wit licht voor betere zichtbaarheid en comfort

De nieuwe WhiteVision ultra-coatingformule zorgt samen met het koele witte licht voor verbeterde zichtbaarheid in het donker en voor een verhoogd comfort van de bestuurder doordat het vermoeide ogen tegengaat. Wanneer design en functionaliteit samenkomen, profiteert u van een geweldige uitstraling én verbeterd rijcomfort.

Tot 60% meer zicht voor maximale helderheid

Het langere lichtbundelpatroon met tot 60% meer zicht in vergelijking met de wettelijke minimumnorm zorgt er niet alleen voor dat u andere weggebruikers beter kunt zien, zij kunnen u ook beter zien. Het verbetert de veiligheid omdat u meer tijd hebt om te reageren op potentieel gevaar op de weg.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Philips WhiteVision Ultra H7 Set 12V 60/55W + 2xW5W
Productspecificaties
Artikelnummer4601030217
Lichtkleur4200K
Lumen1400
FittingH7
Voltage12 volt
Radio ontstoordja