Philips RacingVision GT200 H7 12972RGTS2 2 stuks

Waardering:
0% of 100
Excl. BTW
€ 24,50
Ruim op
voorraad

Product beschrijving

Ongelooflijke prestaties van een lamp voor op de weg

Verbeter uw rijgedrag met onze verlichting

  • Type lamp: H7
  • Verpakking van 2
  • 12 V, 55W

Ervaar een grote verandering in zichtbaarheid en rijplezier

De Philips RacingVision GT200 levert de beste prestaties in ons portfolio en biedt de superheldere zichtbaarheid van een rally-lamp in een formaat dat geschikt is voor de openbare weg. Ervaar de haarscherpe helderheid van tot wel 200% helderder licht(1). Het geoptimaliseerde lampontwerp zorgt voor een hogere verlichtingssterkte voor een beter zicht op de weg, waardoor uw rit veiliger en spannender wordt.

Opvallende lichtbundel die tot 80 meter verder schijnt(2)

Met zijn ultrakrachtige lichtbundel die 80 meter verder(2) schijnt dan het wettelijke minimum, kunt u met de Philips RacingVision GT200 meer van de weg zien. Merk potentiële gevaren sneller op, reageer sneller en houd uw auto probleemloos op de weg. Dit alles leidt tot een veiligere en tevreden rijervaring.

Hoogwaardige verlichting goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg

Philips RacingVision GT200-koplampen zijn ECE-goedgekeurd voor de weg. Prestatiegerichte bestuurders genieten van een heldere, levendige en wettelijk goedgekeurde lamp die voldoet aan de relevante voorschriften.

Nieuwe lampcoatingtechnologie zorgen voor een maximale lichtdoorvoer

Dankzij de nieuwe gepatenteerde kleurverloop- en schermcoatingtechnologie kunnen deze lampen meer licht op de weg projecteren, waardoor u beter zicht hebt in het donker. Naast een maximale lichtdoorvoer, profiteert u van een stijlvol, opvallend licht dat momenteel erg geliefd is.

Nieuwe kwartsglastechnologie voor uiterst nauwkeurige lichtopbrengst

Nieuwe productietechnieken voor Philips Diamond Precision-kwartsglas zorgen voor een scherpe afbakeningslijn en een helder focuspunt. U krijg de helderheid die u verdient. Daarnaast zorgt kwartsglas voor een grotere weerstand tegen thermische schokken om de levensduur van de lamp te beschermen. Dankzij de verbeterde UV-absorptie is ook de optica van de koplampen beter beschermd.

Philips wordt aanbevolen door grote autofabrikanten

Technologisch geavanceerde Philips-verlichting is al meer dan 100 jaar beroemd in de auto-industrie. De producten met originele Philips-kwaliteit zijn ontwikkeld en ontworpen volgens strikte kwaliteitsprocessen (inclusief toepasselijke ISO-normen) die leiden tot consistent hoge productiestandaarden. De Philips RacingVision GT200 is compatibel met automodellen van belangrijke merken zoals Audi, BMW, Ford, GM, Toyota en Volkswagen. Raadpleeg de productselectiegids voor meer informatie.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Philips RacingVision GT200 H7 12972RGTS2 2 stuks
Productspecificaties
Artikelnummer460110107
Lichtkleur3600K
Lumen1650
Wattage60 watt
FittingH4
Voltage12 volt
Radio ontstoordja