Philips H7 20w 12-24V 6500K PX26D Ultinon led

Waardering:
0% of 100
Excl. BTW
€ 79,50
Ruim op
voorraad

Product beschrijving

 

Stijlvolle LED-verlichting die eenvoudig is te installeren

  • LED-HL [~H7]
  • Stijlvol wit licht van 6500 K
  • Compact en beter passend ontwerp
  • Compatibel met de meeste auto's
  • off road use only
 

Geniet van stijlvol wit licht

Voor een moderne, hoogwaardige stijl kunt u uw auto personaliseren met Philips Ultinon Essential LED-koplampen. Deze lampen hebben een kleurtemperatuur tot 6500 Kelvin en projecteren een stijlvolle bundel modern wit licht, zodat u altijd duidelijk zichtbaar bent voor de andere weggebruikers.

 

Uitstekende koeling dankzij effectieve warmteafvoer

De Philips Ultinon Essential LED-koplampen zijn dankzij hun optimale prestaties en superieure duurzaamheid toonaangevend op het gebied van LED-technologie. Deze LED-koplampen verspreiden de warmte effectiever en efficiënter dankzij het dubbele warmteafvoermechanisme, de ingebouwde ventilator en een aluminium warmtegeleider met anodiserende coating. Ze kunnen gedurende langere tijd op het hoogste helderheidsniveau werken.

 

Compact alles-in-één-design dus meteen gebruiksklaar

In het nieuwe ontwerp van de Philips Ultinon LED-lamp is de elektronica van de aansturing geïntegreerd in de behuizing. Daardoor is er meer ruimte in de koplamp en kan de lamp gemakkelijk worden geplaatst. De lamp is meteen gebruiksklaar: dankzij het eendelige ontwerp kan de middenring eenvoudig van de bovenzijde worden verwijderd, zonder deze los te schroeven. Het compacte design van Philips Ultinon Essential LED past op een breed scala aan automodellen en kan eenvoudig worden geplaatst door een gespecialiseerde monteur.

 

Ervaar betere zichtbaarheid

De uniforme, nauwkeurige lichtbundel zorgt voor beter zicht en betere zichtbaarheid. Dankzij het nauwkeurige optische ontwerp van Philips Ultinon Essential LED wordt het licht geprojecteerd op de plek waar u het nodig hebt. Niet alleen kunt u sneller obstakels zien en met meer vertrouwen rijden, maar u voorkomt ook dat andere bestuurders worden verblind door gevaarlijke schittering. Zo is het voor iedereen veiliger op de weg. Voor een scherpe lichtstraal is het ook belangrijk dat de lamp goed in de koplamp is geplaatst. Met behulp van de verstelbare aansluitringen kunt u een perfecte uitlijning garanderen voor optimale lichtprestaties en meer veiligheid op de weg.

 

Compatibiliteit met 12 V en 24 V voor bredere toepassing

Philips Ultinon Essential LED is perfect voor een breed scala aan voertuigen en is compatibel met elektrische systemen van 12 V en 24 V. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze geautoriseerde partners of het callcenter.

 

Verwacht langdurige prestaties in plaats van vroegtijdige uitval

Philips Lighting heeft meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van autoverlichting. Onze kwaliteitsproducten voor de auto-industrie worden ontworpen en ontwikkeld volgens strikte processen voor kwaliteitscontrole (inclusief de geldende ISO-normen), wat leidt tot consistent hoge productienormen.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Philips H7 20w 12-24V 6500K PX26D Ultinon led
Productspecificaties
Artikelnummer4507010020
LensBreedstraler
Lichtkleur6500K
Gewicht41 gr
Lumen1700
FittingH7
Voltage12-24 volt
Radio ontstoordja
Materiaalaluminium