Philips 12-24v H4 Ultinon LED PRO5000 (11342U50CWX2)

Waardering:
0% of 100
Excl. BTW
€ 109,00
Ruim op
voorraad

Product beschrijving

De volgende stap in helder wit licht

De perfecte combinatie van prestaties en duurzaamheid

  • LED-HL [~H4]
  • 5800 K
  • Tot 160% helderder licht
  • Compact ontwerp dat perfect past

Tot 160% helderder licht*

Rijden in het donker is veeleisend, dus u vertrouwt op uw koplampen. Upgrade ze voor een nieuwe LED-look van uw auto. Vergroot 's nachts de zichtbaarheid van objecten in de verte en herken andere weggebruikers en gevaren dankzij de helderheid direct rondom uw auto. De Philips Ultinon Pro5000 LED-koplampen voor auto's verbeteren uw zicht met 160%*. Wanneer u dit daglichteffect hebt ervaren, wilt u nooit meer iets anders dan LED-lampen. Hoe meer u ziet, hoe beter u presteert, hoe sneller u reageert en hoe veiliger u bent. Versla dus de duisternis, kies voor Philips en rijd 's nachts met meer vertrouwen en controle.

Kleurtemperatuur van 5800 Kelvin voor helder wit licht

Met een hoge kleurtemperatuur van maximaal 5800 Kelvin produceert de Philips Ultinon Pro5000 een helder wit licht vergelijkbaar met daglicht. Het duidelijkere zicht dat dit biedt, maakt het makkelijker om obstakels te herkennen en de juiste positie op de weg te handhaven. De optimale kleurtemperatuur voorkomt vermoeide ogen, waardoor u 's nachts comfortabeler en veiliger kunnen rijden.

Gebouwd om tot 3000 uur mee te gaan

U wilt heldere, stijlvolle koplampen, maar u wilt niet voortdurend kapotte lampen vervangen. LED-lampen genereren warmte die moet worden beheerd. De Philips AirBoost-technologie is een slim koelsysteem dat de warmte wegleidt van de essentiële onderdelen van het lamp. Door de grotere hittebestendigheid gaat de Philips Ultinon LED langer mee dan vergelijkbare producten die momenteel op de markt zijn. De Philips Ultinon Pro5000 gaat tot wel 3000 uur mee.

Compact alles-in-één-design dus meteen gebruiksklaar

Het gloednieuwe LED-ontwerp van de Philips Ultinon Pro5000 neemt weinig ruimte in beslag in de koplamp. Het eendelige ontwerp en de geïntegreerde elektronica maken het plaatsen van de lamp ook makkelijker. Deze lamp is compatibel met een breed scala aan automodellen en kan eenvoudig worden geïnstalleerd door doe-het-zelvers of gespecialiseerde monteurs.

Ervaar betere zichtbaarheid

De straalbundel is net zo belangrijk als de helderheid: door een uniforme, nauwkeurige straalbundel kunt u duidelijker zien en worden gezien. Dankzij de perfecte plaatsing van de LED-chips op Philips Ultinon Pro5000-lampen schijnt het licht daar waar bestuurders het nodig hebben op de weg, zonder tegenliggers te verblinden.

Compatibiliteit met 12 V en 24 V voor bredere toepassing

Philips Ultinon Pro5000 is compatibel met elektrische systemen van 12 V en 24 V, waardoor de lamp geschikt is voor de meeste voertuigtypen.

Philips-autolampen voor de hoogste kwaliteit

De technologisch geavanceerde Philips-verlichting is al meer dan 100 jaar beroemd in de auto-industrie. De Philips-producten met kwaliteit voor de auto-industrie zijn ontwikkeld en ontworpen volgens strikte kwaliteitsprocessen die leiden tot consistent hoge productiestandaarden. Belangrijke autofabrikanten kiezen voor Philips-lampen omdat Philips voor kwaliteit staat. U krijgt een krachtig helder licht en een nauwkeurige straal, hoogwaardige stijl, en een geavanceerd LED-verlichtingssysteem voor veiliger, soepeler en leuker rijden.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Philips 12-24v H4 Ultinon LED PRO5000 (11342U50CWX2)
Productspecificaties
Artikelnummer4902010124
Lichtkleur5800K
Lumen1275
FittingH4
Voltage12-24 volt
Radio ontstoordja