16 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
 1. Korting
  led zwaaibalk-flitsbalk
  led zwaaibalk amber 12/24 volt incl controller
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  Normaal € 425,00
  Excl. BTW
  Speciale prijs € 375,00
 2. Led zwaailamp met steekvoet diamond
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 35,00
 3. Led zwaailamp met steekvoet plat hoog
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 35,00
 4. Led zwaailamp met steekvoet plat
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 35,00
 5. Led zwaailamp met steekvoet laag
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 40,00
 6. Led zwaailamp met steekvoet
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 35,00
 7. zwaailamp steun recht
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 5,95
 8. zwaailamp steun rond
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 9,95
 9. zwaailamp steun U
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 5,95

16 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Waarom een led zwaailamp?

Wanneer u regelmatig werkt op de openbare weg en goed zichtbaar moet zijn voor de overige verkeersdeelnemers dan is het aan te raden om een goede led zwaailamp op uw voertuig of machine te monteren. In veel gevallen is het zelfs verplicht om een zwaailamp te gebruiken. Het voordeel van een led zwaailamp ten opzichte van een standaard halogeen zwaailamp is dat er geen draaiende delen in een led zwaailamp zitten. De "gewone"zwaailampen gaan na verloop van tijd kapot door roestvorming in het draamechanisme. Al onze led zwaailampen werken op 12 volt en 24 volt waardoor ze breed inzetbaar zijn. Een ander voordeel van onze led zwaailampen is dat er uit verschillende patronen gekozen kan worden. De steek zwaailampen hebben een schakelaar in de lamp zitten waardoor er gekozen kan worden tussen flitsen of ronddraaien. De vaste montage zwaailampen kunnen schakelen middels een eventuele schakelaar tussen de bedrading te zetten. De zwaailampen van 911 Signal hebben allemaal de volgende keurmerken: ECE, R65, SAE J845, klasse 1

Ons assortiment led zwaailampen:

We hebben verschillende types zwaailampen. Ze zijn er voor vaste montage, met steekvoet en met magneetvoet. In alle types hebben we verschillende uitvoeringen zodat er altijd een voor u geschikt exemplaar leverbaar is. Al onze zwaailampen leveren wij uit voorraad. Moet uw led zwaailamp aan de hoogste eisen voldoen dan adviseren wij om een lamp uit de 911 Signal serie te nemen. 

Uw zwaailamp bestellen

Het bestellen van een zwaailamp is eenvoudig en snel. U kunt in het menu eenvoudig aangeven aan welke criteria uw zwaailamp moet voldoen. De diverse opties worden dan zichtbaar om zo de keuze eenvoudiger te maken. Wij leveren iedere zwaailamp uit voorraad. Ook wanneer u grotere aantallen nodig heeft. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u wederverkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen over een led zwaailamp?

U kunt bij vragen natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de email of te bellen met 0182-206500