49 producten
Per pagina

led werklampen

Onze led werklampen zijn radio ontstoord en van hoge kwaliteit. Wij zijn een van de grootste importeurs van led verlichting voor de agrarische en automotive sector. De door ons geleverde led werklampen zijn multivoltage dus zowel op 12 volt als op 24 volt te gebruiken. Er is voor nagenoeg iedere toepassing een oplossing en we denken graag met u mee. Nagenoeg al onze led werklampen zijn voorzien van een deutsch connector (DT) met bijbehorende contrastekker om eenvoudig een waterdichte aansluiting te maken.

Toepassingen:

Eigenlijk zijn de mogelijkheden voor het toepassen van led werklampen oneindig. Op iedere plek waar u veel en helder licht nodig heeft zijn ze toepasbaar. Enige voorwaarde is dat u een 12 volt of 24 volt aansluiting heeft. Is dat er niet dan zou u nog kunnen kiezen voor een oplaadbare led werklamp. Zo kunnen ze geplaatst worden op aanhangwagens, trailers, vrachtwagens, graafmachines, heftrucks, mobiele kranen, begeleidingsvoertuigen, tractor en schepen. Maar ook in machinekamers, mobiele werkplaatsen, laadruimtes, opbergkisten enz.

Voordelen:

De voordelen van led werklampen ten opzichte van de traditionele halogeen werklampen zijn dat ze ongevoelig zijn voor trillingen, waterdicht en te gebruiken op 12 volt en 24 volt. Sommige zijn te gebruiken tot 80 volt voor gebruik op electrische heftrucks.

Nadelen:

Nadeel van een led werklamp is dat ze bij een defect niet gerepareerd kunnen worden. Vervanging is dan de enige oplossing. Een ander nadeel is dat ze gevoelig zijn voor corrosie. Wanneer dit niet gewenst is dan hebben wij een werklamp met een grafiet behuizing in ons assortiment. Dit is een soort van kunststof wat niet kan corroderen. Deze lampen zijn ook voorzien van 304-316 RVS bevestigingsmateriaal. 

Welke soorten zijn er leverbaar:

De meest gangbare werklampen zijn de:

  • 15 watt breedstraler en verstraler. Voor toepassingen waar wel licht nodig is maar niet zo heel veel
  • 24 watt breedstraler en verstraler. Waar ruim licht nodig is maar waar de maatvoering belangrijk is. Deze werklamp is namlijk maar 45 mm dik en past dus mooi achterop / in de bumper van een vrachtwagen of aanhangwagen.
  • 27 watt breedstraler en verstraler. Dit is de meest verkochte led werklamp. Wordt vaak toegepast op vrachtwagens en graafmachines.
  • 48 watt breedstraler en verstraler. Voor wie echt veel licht maar toch nog een kleine werklamp wil hebben.
  • 60 watt breedstraler en verstraler. Is een wat grotere werklamp maar ook heel veel licht. Wordt vaak toegepast op grotere graafmachine en hijskranen.
  • 90 watt breedstraler en verstraler. Is hetzelfde model als de 60 watt alleen met zwaardere leds. Zijn voor toepassingen waar veel licht nodig is. 

Onze led werklampen zijn radio ontstoord en van hoge kwaliteit. Wij zijn een van de grootste importeurs van led werklampen. De door ons geleverde led werklampen zijn multivoltage dus zowel op 12 volt als op 24 volt te gebruiken. Wij hebben een led werklamp voor nagenoeg iedere toepassing. U vindt onze led werklamp bij diverse grote importeurs van graafmachine's, carrosseriebouwers etc terug. Klik hier om een keuze te maken uit onze led werklampen. Onze werklampen zijn niet te vergelijken met de prijsvechters. Het verschil is vaak niet aan de buitenkant of een foto te zien. Onze led werklampen hebben standaard: een dikkere printplaat, veel modellen hebben een deutsch stekker met bijbehorende contra stekker en we leveren er rvs bevestigingsmateriaal bij. Ook zijn al onze led werklampen standaard radio ontstoord.