Led laadruimteverlichting

Waarom LED laadruimteverlichting?

Niets is er vervelender dan werken in een donkere omgeving. Het risico op fouten en ongelukken is dan groot. Traditioneel zijn veel laadruimtes van bestelwagens of vrachtwagens voorzien van een enkele halogeenlamp. Hier komt nagenoeg geen licht uit of hij is kapot. Het beste is het dan om deze verlichting te vervangen voor onze led laadruimteverlichting. De lichtkleur die wij bieden is 6000K hiermee krijgt u daglicht in uw laadruimte. Onze led laadruimteverlichting is natuurlijk voor veel meer doeleinden geschikt: wat denkt u van gereedschapskisten van uw vrachtwagen of trailer, lichtbakken, reclamebakken, machinekamer van uw boot of schip, noodverlichting bij stroomuitval etc.

Ons assortiment LED laadruimteverlichting

Wij leveren een groot assortiment led laadruimteverlichting direct uit voorraad. We hebben diverse modellen zowel met als zonder schakelaar. We hebben smalle langwerpige modellen maar ook meer traditionele plafonieres. Een andere optie zijn onze ledstrips. Deze zijn allemaal IP68, dus waterdicht en zelf op lengte te maken. We hebben in de 24 volt uitvoering een aantal standaard maten op voorraad (1-2-3-4 en 5 meter)

Uw LED laadruimteverlichting bestellen

Het bestellen van led laadruimteverlichting is eenvoudig en snel. Wij leveren uit voorraad. Ook wanneer u grotere aantallen nodig heeft. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u wederverkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen over LED laadruimteverlichting?

U kunt bij vragen natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de mail of door te bellen met 0182-206500