Led kentekenverlichting

Waarom LED kentekenverlichting?

Het vervangen van uw kentekenverlichting voor led kentekenverlichting is niet iets waar u direct aan denkt maar is wel een veelvoorkomende lamp welke in de halogeen uitvoering vaak defect gaat. Het valt ook vaak niet op dat deze kapot is waardoor u als het tegenzit een boete krijgt. Door gebruik te maken van onze led kentekenverlichting wordt uw nummerplaat goed helder uitgelicht en is daardoor goed zichtbaar in het donker. In sommige gevallen zou u dit niet willen....... echter het is verplicht.

Ons assortiment LED kentekenverlichting

We hebben in led kentekenverlichting zowel opbouw als inbouw modellen. In de opbouw modellen hebben dan ook nog kentekenverlichting welke rood licht naar achter schijnt. Dit is in het donker nog extra contourverlichting waardoor u nog beter zichtbaar bent. Al onze kentekenverlichting is te gebruiken op zowel 12 volt als 24 volt en daardoor veelzijdig in te zetten.

Uw LED kentekenverlichting bestellen

Het bestellen van led kentekenverlichting is eenvoudig en snel. Wij leveren uit voorraad. Ook wanneer u grotere aantallen nodig heeft. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u wederverkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen over LED kentekenverlichting?

U kunt bij vragen natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de mail of door te bellen met 0182-206500