Led flitslampen

Waarom LED flitslampen?

Wanneer u op de openbare weg aan het werkt bent dan zijn flitslampen vaak verplicht gesteld, u bent dan beter zichtbaar voor het overige verkeer. Niet alleen in het donker maar ook overdag. Led flitsers zijn al een aantal jaren op de markt en we hebben gezien dat ze flink verbeterd zijn. Er kan gekozen worden uit verschillende flitspatronen en het synchroniseren gaat ook steeds makkelijker. De nieuwste generatie led flitsers heeft een extra dimstand voor gebruik in het donker. De flitsers zijn voor betere zichtbaarheid overdag vaak voorzien van een hoger wattage leds het nadeel daarvan is dat ze in het donker zo verschrikkelijk fel zijn dat je erdoor verblind wordt. Doordat je ze kan dimmen zijn ze in het donker minder fel maar nog steeds goed zichtbaar.

Ons assortiment LED flitslampen

Led flitsers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Wij hebben ervoor gekozen om alleen flitsers in ons assortiment te nemen met 3 watt leds erin. Hierdoor heeft u altijd een goed zichtbare flitser. Wij hebben zowel ovale flitsers, extra platte flitsers, rechthoekige flitsers. In ons keuze menu kunt u ook nog kiezen uit 3 leds4 leds of 6 leds. Verder hebben wij ook een aantal flitsers van 911 signal, deze professionele flitsers onderscheiden zich door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook hebben we led flares. Dit zijn losse oplaadbare led flitsers. Het opladen gebeurt in de koffer waar er 6 in zitten.

Uw LED flitslampen bestellen

Het bestellen van led flitslampen is eenvoudig en snel. Wij leveren al onze flitsers uit voorraad. Ook wanneer u grotere aantallen nodig heeft. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u wederverkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen over LED flitslampen?

U kunt bij vragen natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de mail of door te bellen met 0182-206500